PRIHAJAJOČI DOGODKI

Trenutno ni načrtovanih aktivnosti.

PRETEKLE AKTIVNOSTI

 

JESENSKE AKTIVNOSTI – POSVETIMO SE PTICAM

Uspešno smo zaključili jesenske aktivnosti (2. in 3. 11. 2017). Spodaj prilagam galerijo fotografij.

Podrobneje smo spoznali taščico, kosa, siničko, vrabčka, liščka, čuka in žolno. Poleg zunanji podobi smo se posvetili tudi oglašanju navedenih ptic in jih poskušali prepoznati tekom Ptičjega kviza. Učenci so prisluhnili pravljicam iz knjige Ptičje leto (Polonca Kovač) in upodobili zgoraj omenjene ptice.

Aktivnosti smo izvajali v prostorih OŠ Žiri in v bližnjih gozdovih.

 

POLETNE AKTIVNOSTI – POHAJKOVANJE, KUHARSKE IN KREATIVNE DELAVNICE, MISELNE IGRE TER SPROSTITEV

 

V sklopu projekta »Popestrimo šolo« smo organizirali poletne aktivnosti za otroke, ki so potekale v dveh terminskih obdobjih. Zaradi morebitnega večjega števila zainteresiranih otrok, smo prosili, da si starši izberejo termin, ki jim bolj odgovarja. V kolikor so starši želeli vključiti otroka še v drugi termin aktivnosti, so morali to ustrezno označiti v soglasju, ki ga bo prejel vaš otrok. Aktivnosti so potekale v okolici OŠ Žiri, zbirali smo se ob 9:00 pred OŠ Žiri.

Terminska obdobja:
1. 26. 6. – 30. 6. od 9:00 do 13:30
2. 17. 7. – 21.7. od 8:00 do 12:30

Poletne aktivnosti I (26. 6. - 30. 6) - za več informacij kliknite

Uspešno smo zaključili prvi sklop poletnih aktivnosti. Spodaj prilagam galerijo fotografij. Vodni oreščki, ogabni plazilci, volkovi in ščurki bili ste izvirni, zabavni, ustvarjalni in igrivi.

Poletne aktivnosti II (17. 7. -. 21. 7.) - za več informacij kliknite

Med 17. 7. in 21. 7. so potekale poletne aktivnosti, katerih se je udeležilo 23 učencev od 1. do 7. razreda. Vsem učencem se zahvaljujem za sodelovanje, lepe besede, trud in vztrajnost. Posebne pohvale za pomoč pri izvedbi aktivnosti namenjam Luciji,  Manci, Lenči, Ani in Niki.

Z zagnanimi učenkami bomo ustvarile skupino prostovoljcev. Skupina se bo sestajala enkrat mesečno. Na sestankih bom skupini predstavila bodoče dogodke pri katerih lahko sodelujejo. S tovrstnim sodelovanjem krepite odgovornost, “negujete” vztrajnost in se učite ustreznega odločanja ter urite organizacijske sposobnosti.