IZOBRAŽEVANJE STROKOVNIH DELAVCEV NA DALJAVO
Povezovanje razredne skupnosti v nerazdružljivo celoto

Cilji izobraževanja so:

spoznavanje, povezovanje, navezovanje stikov, sprejemanje, podpora, kvalitetna komunikacija, reševanje konfliktov, graditev zaupanja, graditev prijateljstev…

V okviru projekta POŠ sem pripravila izobraževanje z naslovom – Povezovanje razredne skupnosti v nerazdružljivo celoto. Izobraževanje je sestavljeno iz dveh delov: teoretični in praktični del.

V prvem delu so predstavljena temeljna področja, ki bi jih morali poznati, da bi lahko razred povezali v trdno celoto. Gre za področja kot so: motivacija, skupina, komunikacija, kohezivnost, vloge razreda in vedenje posameznika.

V drugem delu izobraževanja pa sem pripravila praktični primer dela učitelja z učenci. Potek celotne izpeljave, skozi različne vaje in sklope s katerimi lahko postopoma pridemo do pozitivne klime v razredu, prijateljstva, medsebojne povezanosti ipd, si lahko ogledate preko videoposnetkov.

GRADIVO:

1.  POVEZOVANJE RAZREDNE SKUPNOSTI V NERAZDRUŽLJIVO CELOTO 1. del;

2.  POVEZOVANJE RAZREDNE SKUPNOSTI V NERAZDRUŽLJIVO CELOTO 2. del.

Po opravljenem izobraževanju vas prosim, da izpolnite spodnjo dokumentacijo in mi jo podpisano vrnete na moj e-mail naslov: klavdija.oblak@osziri.si.

DOKUMENTACIJA: Seznam udeležencev – strokovni delavci

Ko bom prejela podpisano dokumentacijo z vaše strani, vam bom po elektronski pošti posredovala PDF dokument s sklopom vaj za delo z vašimi učenci ter potrdilo o udeležbi in opravljenem izobraževanju v obsegu štirih pedagoških ur.